Psycholoog: Ineke Thiry

Ineke Thiry: Psycholoog en psychotherapeut

Ineke Thiry studeerde af aan de KU Leuven als master in de Psychologie en volgde nadien een bijkomende master sport- en gezondheidspsychologie aan de KU Leuven en Lund University (Zweden). Momenteel volgt Ineke een bijkomend post-graduaat in humanistische en intergratieve psychotherapie met een bijzondere bekwaming in kinder- en jeugdpsychotherapie. Ineke is mama van twee jongens en er is een derde kindje op komst.

Kinderen, jongeren zijn in volle ontwikkeling. Af en toe wordt deze ontwikkeling door omstandigheden tijdelijk wat moeilijker. Op deze momenten is het niet altijd gemakkelijk om dit alleen aan te pakken.

Binnen de therapieruimte maken we een veilige plek en werken we op manieren die zeer vertrouwd zijn voor kinderen en jongeren. Via spel, fantasie, humor, of via gesprekken zoeken we samen de juiste taal om nieuwe bruggen te bouwen.

Zowel kinderen, ouders als gezinnen kunnen binnen de praktijk terecht voor individuele therapie (speltherapeutisch, gesprekstherapie of psycho-educatie) rond:

  • emotionele klachten en verwerkingsproblemen, zoals hechtingsproblematieken, moeilijkheden bij (echt)scheiding, relationele problematieken, veranderingen in de levenssituatie, verwerking van trauma of verdriet, opeenstapeling van moeilijke gebeurtenissen, ...
  • Specifieke knelpunten, zoals zelfbeeld, identiteit, hoogsensitiviteit, sport- en gezondheidsgerelateerde onderwerpen, …

Afspraak maken met Ineke

Telefoon: Thiry Ineke +32 473 88 89 77

Telefonisch afspraak maken: +32 473 88 89 77

We plannen steeds een eerste gesprek om voldoende zicht te krijgen op de hulpvraag en de verwachtingen.

Lidmaatschap beroepsvereniging B.NV.I.P: 160901

CircleCare Gent – Psycholoog/Psychotherapeut – Ineke Thiry

CircleCare Gent - Psycholoog: Ineke Thiry - Krijgslaan 134 Gent